Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο - Καταδίωξη με πυροβολισμούς μετά από ζωοκλοπή - Πώς ξέφυγαν οι δράστες

Ηράκλειο – Καταδίωξη με πυροβολισμούς μετά από ζωοκλοπή – Πώς ξέφυγαν οι δράστες

Επεισοδιακή καταδίωξη έγινε στο Ηράκλειο μετά από ζωοκλοπή. Πώς κατάφεραν να διαφύγουν οι δράστες.

Πυροβολισμοί έπεσαν μετά από ζωοκλοπή στο Ηράκλειο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν, αξιοποιώντας το σκοτάδι, όταν μπροστά τους βρέθηκαν αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του creta24.gr, οι δράστες έκλεψαν πρόβατα, έπεσαν σε διπλό μπλόκο της Αστυνομίας, το έβαλαν στα πόδια και μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για να μην καταδιώκονται από τους αστυνομικούς που τους είχαν πάρει στο κυνήγι. Η ιστορία με τα δύο τουλάχιστον άτομα που αναζητούνται για ζωοκλοπή και κλοπή ενός οχήματος ξεκίνησε με την κλοπή ενός αγροτικού οχήματος χθες το βράδυ από την περιοχή των Μεσαμπελιών.

Το βράδυ της Κυριακής η ζωοκλοπή

Η κλοπή έγινε γύρω στις 21:00 το βράδυ και ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος είναι ένας κάτοικος της περιοχής, ηλικίας 40 ετών. Οι δύο δράστες με το κλεμμένο όχημα πήγαν στη συνέχεια -εκτιμάται μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής- στην Κόξαρη του δήμου Χερσονήσου από όπου έκλεψαν από ένα ποιμνιοστάσιο 144 αιγοπρόβατα, συνολικής αξίας 12 χιλιάδων ευρώ, ενώ για το κλεμμένο αυτοκίνητο υπολογίζεται στις 6 χιλιάδες ευρώ η αξία του.

Έπεσαν πάνω σε μπλόκο

Κινούμενοι επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση το Ηράκλειο είδαν ένα περιπολικό της Τροχαίας με αναμμένους φάρους που διενεργούσε ελέγχους. Χωρίς το πλήρωμα του περιπολικού της Τροχαίας να τους αντιληφθεί, άφησαν το κλεμμένο όχημα με τα ζώα επί της εθνικής οδού, περίπου στο ύψος του Καρτερού.

Άρχισαν να τρέχουν αλλά έπεσαν πάνω και σε δεύτερη ομάδα της Αστυνομίας (ΔΙΑΣ) που διενεργούσε ελέγχους. Οι αστυνομικοί τους είδαν και άρχισαν να τους κυνηγούν, ενώ οι δράστες κινήθηκαν προς το ύψος του παλιού ξενοδοχείου Ξενία. Τότε ένας εκ των ζωοκλεφτών πυροβόλησε στον αέρα τουλάχιστον πέντε φορές για να μπορέσουν να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά, λόγω του σκότους κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο. Επάνω σε αυτό υπήρχαν 45 ζώα από τα συνολικά 144 που είχαν κλαπεί.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024