Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το DS3 Crossback E-Tense με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία

Το DS3 Crossback E-Tense με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία

Στοχευμένες βελτιώσεις στο σύστημα κλιματισμού και στον κινητήρα αυξάνουν την ηλεκτρική αυτονομία του γαλλικού crossover σε 341 χλμ.

Η DS στο πλαίσιο της προσπάθειας της για συνεχή εξέλιξη στο μέτωπο της ηλεκτροκίνησης, αποκάλυψε μια βελτιωμένη εκδοχή του DS3 Crossback E-Tense η οποία επωφελείται από στοχευμένες βελτιώσεις που του εξασφαλίζουν μεγαλύτερη κατά 20 χλμ. αυτονομία που πλέον ανέρχεται σε 341 χλμ.

Προκειμένου να επιτευχθεί το νέο μέγεθος, οι μηχανικοί της γαλλικής φίρμας τοποθέτησαν μια νέα αντλία θερμότητας η οποία αξιοποιεί συμπιεσμένο αέρα αντί θερμαντικού στοιχείου ενώ, η καμπίνα επιβατών επωφελείται από αισθητήρες υγρασίας που φροντίζουν για την αυξημένη απόδοση του συστήματος κλιματισμού και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράλληλα, βελτιωμένες είναι και οι σχέσεις μετάδοσης ενώ ο ηλεκτροκινητήρας τροποποιεί την λειτουργία του σε συνθήκες αυτοκινητοδρόμων με αποτέλεσμα μειωμένες ενεργειακές απαιτήσεις.  Καθοριστικό ρόλο στην αύξηση της αυτονομίας διαδραματίζουν και τα νέα αποδοτικά ελαστικά 17 ιντσών κατηγορίας Α που φέρουν την σφραγίδα της Continental.

Ειδικότερα πρόκειται για τα Continental EcoContact 6 διαθέσιμα σε διαστάσεις 215/60 R17 96H και χάρη στη νέα σύνθεση, προσφέρουν μειωμένη αντίσταση κύλισης, αλλά και μείωση του θορύβου.

Aνέπαφα παραμένουν τα μεγέθη ισχύος στους 136 ίππους και η δυνατότητα του DS3 Crossback να επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την μέγιστη ταχύτητα η οποία διαμορφώνεται σε 150 χλμ./ώρα. Παρά την αυξημένη αυτονομία απαράλλακτη διατηρείται η απόδοση της μπαταρίες η οποία ανέρχεται σε 50 kWh.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024