Απόφαση έκπληξη από τον Μάικλ Κάρικ, καθώς άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει του ντέρμπι με την πρωτοπόρο Τσέλσι(18.30) για την 13η αγωνιστική της Premier League. Ο Άγγλος υπηρεσιακός επέλεξε να ξεκινήσει το ματς έχοντας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στον πάγκο, επιλέγοντας για την επιθετική γραμμή των «κόκκινων διάβολων» τους Μάρκους Ράσφορντ, με τους Σάντσο και Μπρούνο Φερνάντες για στηρίγματα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις