Η κριτική της τραγουδίστριας στην Μαρίνα Πατούλη τον εξόργισε.

«Αδικαιολόγητο» χαρακτήρισε ο Θάνος Πετρέλης τον τρόπο που έκανε κριτική στην Μαρίνα Πατούλη η Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους είπαν στο τελευταίο live του J2US το «Χειροκρότημα» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη μέσα σε ένα θεαματικό σκηνικό αλλά η ερμηνεία της εντυπωσιακής ξανθιάς απογοήτευσε την κριτή καθώς ο τόνος ήταν λάθος.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι. Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και…»

Στα σχόλια αυτά αναφέρθηκε ο Θάνος Πετρέλης στην εκπομπή Open Weekend. Ο τραγουδιστής σημείωσε πως του φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση από τη Δέσποινα Βανδή και ότι η κριτής θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική.

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Δείτε όσα έγιναν

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr