Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που ο «θεός» του ποδοσφαίρου, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στις 25 Νοεμβρίου 2020, που όλα σταμάτησαν στον πλανήτη και χιλιάδες οπαδοί σε κάθε μήκος και πλάτος της γης βγήκαν στους δρόμους για να θρηνήσουν το θάνατο του Αργεντινού θρύλου.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους, από τον θάνατο του πατέρα του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του μέσω των social media.
Σε ανάρτηση στο Instagram, έγραψε το εξής: Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μια αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Νάπολι. Μπαμπά, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, ποιος ξέρει πού. Πέτα ψηλά όπως ξέρεις μόνο εσύ να κάνεις. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.