Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πώς θα γίνονται οι έλεγχοι στους ναούς και για το αν θα δούμε αστυνομικό σε εκκλησία, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως θα γίνεται όπως γίνεται παντού, με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, αλλά και πως «ποτέ οι έλεγχοι δεν είναι καθολικοί»

Για περιορισμό της δημόσιας συζήτησης στους ιερούς ναούς για λόγους ιδεολογικοπολιτικούς και αντιεκκλησιαστικούς έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στο πως θα ελεγχθεί η εφαρμογή του μέτρου του rapid test για τους ανεμβολίαστους στις εκκλησίες.

Φαίνεται παράξενο

Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών έβαλε στο στόχαστρό του τις διαδηλώσεις λέγοντας ότι δεν βλέπει ανάλογη «ανησυχία» για τις πορείες. «Φαίνεται παράξενο να μη συζητάμε για σημεία συγχρωτισμού στα οποία υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι» ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πώς θα γίνονται οι έλεγχοι στους ναούς και για το αν θα δούμε αστυνομικό σε εκκλησία, ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε πως θα γίνεται όπως γίνεται παντού, με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, αλλά και πως «ποτέ οι έλεγχοι δεν είναι καθολικοί».

«Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται για να ενισχύσουν την οικειοθελή συμμόρφωση, η οποία είναι το κρίσιμο σε κάθε κανονιστική ρύθμιση» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει για το συνωστισμό στα ΜΜΜ.

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός – Η ημερομηνία ορόσημο που θα κρίνει νέους περιορισμούς στους ανεμβολίαστους – Στόχος οι εμβολιασμοί 60αρηδων

Διαβάστε επίσης: Πλαστά rapid test – Τα προμηθεύονταν στρατιωτικοί και αστυνομικοί

Διαβάστε επίσης: Οικονόμου για εκκλησίες – Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, μην ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα κάνει κυρώσεις

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr