Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Το μυαλό στον «τελικό» με τη Σλόβαν

ΠΑΟΚ – Το μυαλό στον «τελικό» με τη Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα σε έναν «τελικό» πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος του βορρά μετράει αντίστροφα για τον «τελικό» στη Σλοβακία, όπου σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη σε περίπτωση ήττας θα είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα ψάχνει δικό του τρίποντο την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα κόντρα στη Λίνκολν αλλά και να χάσει βαθμούς η Σλόβαν από την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Σλοβακία, με στόχο να επιστρέψει με το «τρίποντο» στις αποσκευές του.

Για αυτό το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, και τον τιμωρημένο Μιχαηλίδη, ενώ στους απόντες προστίθενται οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αποφασίσει η ομάδα του να μην προπονηθεί στην Μπρατισλάβα πριν το ματς, με την αποστολή να φτάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024