Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Νοκ άουτ Βιεϊρίνια εν όψει Σλόβαν

ΠΑΟΚ – Νοκ άουτ Βιεϊρίνια εν όψει Σλόβαν

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σλόβαν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει ήδη πίσω του το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Εuropa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρινια για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλόβαν, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν μπήκε ακόμα σε φουλ ρυθμούς.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε το βάρος στην τακτική τόσο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην ανάπτυξη προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Για την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: Την Τετάρτη (24/11), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ), στις 13:30 ο Ράζβαν Λουτσέσκου με έναν εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας και στις 18:00 η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μπρατισλάβα με πτήση τσάρτερ.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024