Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο – «Ανυπομονώ να κερδίσω το τρίτο μου πρωτάθλημα»

Αλόνσο – «Ανυπομονώ να κερδίσω το τρίτο μου πρωτάθλημα»

Ο Φερνάντο Αλόνσο σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αντιθέτως, ανυπομονεί να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Μπορεί να έχει φτάσει 40 ετών, μπορεί να έχει πετύχει τόσα πολλά στην καριέρα του, όμως ο Φερνάντο Αλόνσο δεν φαίνεται έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ισπανός πιλότος, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι θα παραμείνει στις πίστες για τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια, πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο, ενώ ανυπομονεί να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να κερδίσω ένα τρίτο πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι είναι στο χέρι μου, και ακόμα περισσότερα, τα επόμενα χρόνια.

Θα σημαίνει πολλά, από άποψη ίσως της κληρονομιάς που θα αφήσω μόλις τελειώσει η καριέρα μου στη Formula 1 για το πώς πρέπει πάντα να πιέζεις στο όριο, να προσπαθείς πάντα να βρίσκεις την τελειότητα σε ό,τι κάνεις, να έχεις πολύ ισχυρή πειθαρχία στον τρόπο που προσεγγίζεις τους αγώνες.

Δεν είναι ότι είμαι απελπισμένος για να κερδίσω (το τρίτο πρωτάθλημα) ή ότι αυτό θα αλλάξει όλη μου την καριέρα, ή ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπω το σπορ. Είμαι ανταγωνιστικός άνθρωπος, σε οτιδήποτε κι αν κάνω.

Δεν έχει σημασία αν είσαι 19 χρονών, ή 42 ή 43. Είναι ένας τρόπος ζωής, και το πλήρες δόσιμο στο σπορ. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο αν κερδίσω το τρίτο πρωτάθλημα – η κληρονομιά και το μήνυμα για τις μελλοντικές γενιές.

Ω, ναι, θα είμαι εδώ, ακόμα κι αν το αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο καλό. Ναι, το πλάνο μου είναι να παραμείνω για τουλάχιστον δύο ή τρία χρόνια ακόμα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024