Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παραλίγο θάνατος ενός νεαρού ανεμβολίαστου

Ο παραλίγο θάνατος ενός νεαρού ανεμβολίαστου

Μια τραγική ιστορία

Η ιστορία έτσι όπως μου την περιέγραψε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας Αντωνία Κουτσούκου υπεύθυνη των ΜΕΘ Σωτηρία είναι όντως ανατριχιαστική. Μου αφηγήθηκε λοιπόν την περιπέτεια που είχε ένας 29χρονος  με τον κορωνοϊό από νησί. Τον έφεραν άρον- άρον στην ΜΕΘ μισοπεθαμένο, χωρίς αισθήσεις, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον με βαρύτατο αναπνευστικό πρόβλημα. Ήταν ζήτημα χρόνου να επέλθει το μοιραίο σύμφωνα με τους γιατρούς.

Έπεσαν όμως πάνω του οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να τον σώσουν: «Ήταν αδιανόητο για μας να τον αφήσουμε, παρά το γεγονός ότι όταν μας τον έφεραν οι πιθανότητες να επιζήσει ήταν ελάχιστες. Η αρρώστια είχε προχωρήσει βαθιά μέσα του», έλεγαν οι γιατροί. Ο νεαρός ήταν ανεμβολίαστος, όπως ανεμβολίαστοι ήταν και τα αδέλφια του και ολόκληρη η οικογένειά του. Επί δύο μήνες πάλευαν οι γιατροί να τον σώσουν και όταν τον αποσωλήνωσαν δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι τόσο αυτός, όσο και τα αδέλφια του επέμεναν να μην εμβολιαστούν: «Μια απλή πνευμονία ήταν, δεν χρειάζεται εμβόλιο», έλεγαν. Σοκαριστικό, αναφέρει η κυρία Κουτσούκου.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024