Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος προς Οικονόμου - «Να απαντήσει ο εθνικός ψεύτης για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ»

Ηλιόπουλος προς Οικονόμου – «Να απαντήσει ο εθνικός ψεύτης για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την κυβέρνηση «πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό λοκντάουν ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει»

«Εθνικό ψεύτη» αποκαλεί τον Γιάννη Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, που απάντησε στον κυβερνητικό εκρόσωπο για τα όσα δήλωσε αναφορικά με την πανδημία.

«Αναρωτιόμαστε αν ο εθνικός ψεύτης μπορεί να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα: Πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ; Ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ;», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Και προσέθεσε: «Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι ‘ψευδοπρόβλημα’, όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου; Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει ‘όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα’; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ, προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;».

Και τέλος, επεσήμανε ο κ. Ηλιόπουλος, «πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό λοκντάουν ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει;».

Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024