Εξαδάκτυλος για Σερβετάλη – «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα ανθρώπων στις εντατικές»
Έμμεση απάντηση στις δηλώσεις του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη στέλνει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και τονίζει τις πιέσεις που δέχεται το ΕΣΥ
Για την πορεία την πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα και για την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε λόγο για «ντάνιασμα» ανθρώπων στις εντατικές ως έμμεση απάντηση στις δηλώσεις του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, ο οποίος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τους λόγους που αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος».
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές ..Εδώ και αρκετό καιρό… 500 -600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί… Τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι προγραμματισμένες»,ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ.
Στη συνέχεια ο κ. Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε στα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται από όλους.
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
- Ο Γερμανός καγκελάριος «είναι γυμνός» – Φρίντριχ Μερτς, ο αντιδημοφιλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442