Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δασώσεις - Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων εφαρμογής

Δασώσεις – Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων εφαρμογής

Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών οι δηλώσεις εφαρμογής θεωρούνται μη αποδεκτές.

Από 1η έως και 31 Δεκεμβρίου ξεκινά η υποβολή δηλώσεων εφαρμογής έτους 2021 για τους δικαιούχους του υπομέτρου 8.1  «Δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων» -ανειλημμένες υποχρεώσεις του μέτρου 221 «Πρώτη δάσωση γεωργικών γαίων».

Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, υποβολή της δήλωσης εφαρμογής μετά τις 31.12.2021 συνεπάγεται σε μείωση κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα του ποσού που ο δικαιούχος θα είχε δικαίωμα να λάβει, εάν οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί εμπρόθεσμα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών οι δηλώσεις εφαρμογής θεωρούνται μη αποδεκτές. Μη τήρηση της ανωτέρω υποχρέωσης επιφέρει αποκλεισμό από την ενίσχυση για το συγκεκριμένο έτος εφαρμογής.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, «Μη υποβολή αίτησης πληρωμής και δήλωσης εφαρμογής», θεωρείται η μη υποβολή τους εντός εξαμήνου από την καταληκτική ημερομηνία. Σε περίπτωση επανάληψης μη υποβολής αίτησης πληρωμής ή δήλωσης εφαρμογής  σε επόμενο έτος θεωρείται ως μονομερής διακοπή της επένδυσης και εφαρμόζονται οι προβλεπόμενες κατά περίπτωση κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Εφαρμογής υποβάλλονται:

  • είτε ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα που υποστηρίζει την εφαρμογή του Μέτρου (Online) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://agroper.dikaiomata.gr/AGROPER, λαμβάνοντας ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.  Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους δικαιούχους.
  • είτε με χειρόγραφη υποβολή μέσω της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024