Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα της ΑΕΚ στο φινάλε (31-30)

Ήττα της ΑΕΚ στο φινάλε (31-30)

Το δοκάρι του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στέρησε από την ΑΕΚ τον βαθμό κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας που πήρε τη νίκη με 31-30 κόντρα στην Ένωση.

Δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ στο EHF European League αφού η Ένωση ηττήθηκε με 31-30 από την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα. Παρά τις απουσίες των Λέμος, Μόγια και Νικολαΐδη η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που έχασε κατά τη διάρκεια του ματς με αποβολή τους Τζηρά και Πλάθα, πάλεψε και δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό αφού το σουτ του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σταμάτησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-2 χάρη στον Ουγκάλδε και με 8-6 στο 15′, αλλά η Σπόρτινγκ έβγαλε αντίδραση και με ένα 3-0 βρέθηκε στο 9-8. Το ημίχρονο βρήκε την Ένωση μπροστά με 15-14 χάρη σε γκολ του Καλόμοιρου.

Η Σπόρτινγκ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με 24-20 όμως η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο γκολ (25-24) με τον Παπαδιονυσίου. Η διαφορά ήταν μεταξύ δύο και ενός γκολ υπέρ των Πορτογάλων και έτσι πήγε μέχρι τέλος όταν αφού ο Αραμπατζής μείωσε σε 31-30, ο Ουγκάλδε βρήκε σίδερο στην τελευταία φάση και έχασε την ευκαιρία να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ( Ρικάρντο Κόστα ): Αραούχο, Φ.Μότα Ντα Κόστα, Σουάρες Ντίας, Τίντεμαντ, Γκαρσία Ζοζέ, Ρουέσγκα, Παζαρίν, Σαλβαδόρ, Αρσενασβίλι, Γκασάμα Κισόκο, Ταβάρες, Γκασπάρ, Ραμίρες Φερνάντες, Σκόνγκαρθ, Μπελκάϊντ, Φόλκες Ορτίθ, Μ.Μότα Ντα Κόστα.

AEK (Δημητρούλιας): Μπουκοβίνας, Τζηράς, Ουγκάλδε 5, Μπεριά, Πλάθα 5,Καλόμοιρος 3, Κοτσιώνης 3, Μυλωνάς 6, Παπαδιονυσίου 2, Μπριάτκα, Αραμπατζής 4, Μπετζιλαλί, Ηλιόπουλος 1 , Δικαιούλιας 1, Άντζελιτς.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από τέσσερις αγωνιστικές:
1. Σπόρτινγκ 6
2. Γιούροφαρμ 5
3. Νιμ 5
4. ΑΕΚ 4

5. Καντέτ Σαφχάουζεν 2
6. Ταταμπάνια 2

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024