Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Ζωφριά κατασκευάζεται ένα νέο σύγχρονο σχολείο

Στη Ζωφριά κατασκευάζεται ένα νέο σύγχρονο σχολείο

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες στο Δήμο Φυλής πολλαπλασιάζονται και η ανέγερση ενός νέου σχολείου κρίθηκε ως επιτακτική ανάγκη. Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς σε οικόπεδο σχεδόν 3 στρεμμάτων το οποίο απαλλοτρίωσε η Δημοτική Αρχή

Ένα έργο που ήταν όνειρο ετών για τη Συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων, μέρα με τη μέρα,  γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι εργασίες για την ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.


Το νέο κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει 6/θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στο Οικοδομικό Τετράγωνο Κ2211, μεταξύ των οδών Ερμού – Πανός – Δαιδάλου – Νιόβης, σε οικόπεδο 2791,88 τ.μ. το οποίο απαλλοτρίωσε η δημοτική αρχή


Η ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου ικανοποιεί το πολύχρονο αίτημα των κατοίκων της Ζωφριάς για τη δημιουργία και δεύτερου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή, λόγω των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια.

Την ικανοποίησή του για την πορεία  των εργασιών ανέγερσης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. «Τα έργα για την αύξηση της δυναμικότητας της Σχολικής Στέγης στο Δήμο μας με την κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων, αποτελούν για τη Διοίκηση μας , βασική προτεραιότητα.

Οι υπερσύγχρονοι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στη Δροσούπολη Άνω Λιοσίων, στο Ζεφύρι και στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσής τους ενώ παράλληλα με την  ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου,  προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες για το 5ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων. Ταυτόχρονα, με διαρκείς εργασίες συντηρούμε υψηλό το επίπεδο των υποδομών των σχολικών συγκροτημάτων μας» ανέφερε σχετικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024