Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Φεύγει τελικά για Survivor;
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απαντάει για πρώτη φορά
Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλά για την ετοιμόγεννη γυναίκα του, τις δυσκολίες που βίωσαν, ενώ απαντά και στο εάν θα συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν έχει νόημα να σας πω αν έγινε ή δεν μου έγινε πρόταση γιατί δεν υφίσταται να πάω. Για να το λέτε, σίγουρα θα έχει υπάρξει κάτι.
Σίγουρα οποιαδήποτε σημαντική πρόταση που μπορείς να την σκεφτείς γιατί μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου, ειδικά όταν έρχεται και ένα νέο μέλος τώρα. Αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω τη γυναίκα μου με ένα παιδάκι πέντε ημερών και να φύγω. Αν το timing ήταν διαφορετικό, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε διαφορετικά και κανείς δεν ξέρει, μπορεί στο μέλλον να υπάρξει…», λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Δείτε το βίντεο
- Τι είπε ο Σλούκας για το «διπλό» κόντρα στη Βιλερμπάν
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Πρεμιέρα από 1η Φεβρουαρίου – Πότε έρχονται τα «κόκκινα»
- Πέντε τρόποι για να μην σας πάρει από κάτω η μελαγχολία του χειμώνα
- Καιρός: Πότε έρχονται τα έντονα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες
- Στην τελική ευθεία η επαγγελματική διαιτησία στη Βραζιλία
- Από λαϊκιστής παρίας, πρωταγωνιστής – Ο «μετεωρίτης» Φάρατζ συντρίβει το πολιτικό σκηνικό στη Βρετανία

