Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ, αποστολή στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ

Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ, αποστολή στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό «κλέβει» την παράσταση από το σημερινό… μενού της 10ης αγωνιστικής της Super League.

10η αγωνιστική Super League, part 2. Μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις, από τις οποίες εκείνη στο Κλεάνθης Βικελίδης προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, έρχεται το… μενού της Κυριακής, όπου την παράσταση «κλέβει» φυσικά το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Στο Μαρούσι, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19:30) για το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ένα ντέρμπι αποδείξεων, τόσο για τους «κιτρινόμαυρους», όσο και για τους ερυθρόλευκους.

Η Ένωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -3 από τους Πειραιώτες και χρειάζεται τη νίκη για να τους φτάσει και να δείξει πως όντως μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει μαζί του, τους Τσούμπερ και Αραούχο, ωστόσο εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς, με τον τελευταίο να εμφανίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στη χθεσινή προπόνηση.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς, εκτός έμεινε τελικά ο Πιερ Κούντε ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έτσι τέθηκε νοκ άουτ από το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα (19:30), στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να φύγει με το διπλό, ώστε να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ και να πλησιάσει προς την κορυφή.

Για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, που έχει το μυαλό του και στη Σλόβαν, εκτός έμεινε ο Βιεϊρίνια ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του, σε αντίθεση με τον Σίντκλεϊ που θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Ατρόμητος από την άλλη παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα…

Νωρίτερα, στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο (17:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα πολύ χαμηλά πατώματα και χρειάζονται τη νίκη ώστε να «ξεκολλήσουν» από εκεί και να ανέβουν στη βαθμολογία…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024