Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί σε παίκτες του Άρη – «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Οπαδοί σε παίκτες του Άρη – «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Αντιπροσωπεία των οπαδών των «κιτρινόμαυρων» τα …έχωσε στους ποδοσφαιριστές έξω από τα αποδυτήρια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η  ήττα ντροπής του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας. Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες προς παίκτες και τεχνική ηγεσία μετά το σφύριγμα της λήξης, αντιπροσωπεία οπαδών πήγε και στα αποδυτήρια και τα «έψαλλε» στους παίκτες.

Οι οπαδοί του Άρη ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να συνέλθουν: «Είναι δυνατόν; Τι πράγματα είναι αυτά. Ξεφτίλα, ντροπή… Γιατί δεν ματώνετε την φανέλα; Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να φύγει», τόνισαν μεταξύ άλλων.

Από τους παίκτες αυτοί που βγήκαν μπροστά και μίλησαν με τον κόσμο ήταν οι αρχηγοί, Γιώργος Δεληζήσης και Μπρούνο Γκάμα. «Έχετε δίκιο για όλα. Ζητάμε συγνώμη, Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, εμείς φταίμε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, θα δώσουμε τα πάντα για να επανορθώσουμε».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανόν στους παίκτες να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024