Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί πήγαν να παίξουν μπουνιές Κλοπ - Αρτέτα - Αποκαλύψεις από τον κόουτς της Λίβερπουλ

Γιατί πήγαν να παίξουν μπουνιές Κλοπ – Αρτέτα – Αποκαλύψεις από τον κόουτς της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τον λόγο που έφτασε με τον Μικέλ Αρτέτα μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ (4-0) στο Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, διέλυσε με 4-0 την Άρσεναλ στο Άνφιλντ και παρέμεινε στο «κυνήγι» της Τσέλσι. Οι κόκκινοι ήταν καταιγιστικοί και καθάρισαν το ματς μετά από τον απίστευτο καυγά που είχαν στο 33ο λεπτό οι Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Οι δυο προπονητές παραλίγο να παίξουν μπουνιές στο Άνφιλντ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, όμως οι πιο ήρεμοι χώρισαν τους δυο κόουτς που τιμωρήθηκαν από τον ρέφερι του ματς μόνο με την κίτρινη κάρτα. Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ μετά το τέλος του ματς με την Άρσεναλ πήρε θέση σχετικά με τον έντονο καυγά που είχε με τον Ισπανό τεχνικό και αποκάλυψε τον λόγο που έφτασαν στο σημείο σχεδόν να πιαστούν στα χέρια.

Συγκεκριμένα, ο Κλοπ παραδέχτηκε ότι τρελάθηκε γιατί πίστευε ότι ο Αρτέτα και άλλα μέλη του προπονητικού επιτελείου των Λονδρέζων προσπαθούσαν να επηρεάσουν τον διαιτητή ώστε να τιμωρηθεί ο Μανέ λέγοντας ότι έδωσε αγκωνιά στον Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ πήρε κίτρινη κάρτα, αλλά ο Κλοπ λέει ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να πετύχει ο Αρτέτα με τις διαμαρτυρίες του. «Με την κατάσταση που επικρατούσε, ο Σάντιο δεν άγγιξε τον παίκτη», είπε ο Γερμανός για το περιστατικό. Μετά άρχισαν να ζητούν κίτρινη κάρτα. Συμβαίνει συχνά αυτό κατά του Σαντιό. Έγινε και κόντρα στη Ρεάλ πέρσι. Για έναν επιθετικό που δεν είναι τρελός ή σκληρός δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Σύμφωνα με όσα πίστευαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Εγώ λοιπόν απλώς ρώτησα. Τι ακριβώς θέλετε από αυτή τη φάση; Να δείξει κίτρινη κάρτα χωρίς επαφή, αλλιώς θα ήταν ένα τρελό παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Αρτέτα επέμεινε ότι και οι δύο προπονητές προσπαθούσαν απλώς να στηρίξουν τη δική τους ομάδα και υποβάθμισε τη σοβαρότητα του περιστατικού. «Προσπάθησε να υπερασπιστεί την πλευρά του και εγώ προσπάθησα να υπερασπιστώ τη δική μου», είπε ο Ισπανός. «Αυτό μένει στο γήπεδο, αυτό έγινε και δώσαμε τα χέρια μετά στο φινάλε».

Σχετικά με το αν η εμφάνιση της ομάδας του ήταν τέλεια ο Κλοπ πρόσθεσε: «Όχι. Η τελειότητα δεν ήταν η λέξη που είχα στο μυαλό μου από τότε που τελείωσε το παιχνίδι, αλλά πίστευα ότι τα πήγαμε πολύ καλά. «Δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένες αυτού του είδους τις εμφανίσεις και τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε και δεν θα το κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας βοηθάει η διακοπή. Δεν είναι μόνο πρόβλημα για εμάς, αλλά χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και οι παίκτες μου ταξιδεύουν με τις εθνικές τους σε όλο τον πλανήτη. Μετά επέστρεψαν αλλά έχουμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, που ήταν με την Άρσεναλ η οποία ήταν πολύ φορμαρισμένη. Οπότε αυτό είναι δύσκολο».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024