«Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση»

«Θα είμαι δίπλα της να την βοηθήσω στον αγώνα της» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο σύζυγος της 44χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού, η οποία που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον προϊστάμενό της.

Ο σύζυγος της εκπαιδευτικού μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο για τον ίδιο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, ωστόσο υπογράμμισε πως προτεραιότητά του είναι η αποκατάσταση της υγείας της 44χρονης.

«Φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής»

«Για να είμαι ειλικρινής δεν εστιάζουμε στην υπηρεσιακή του κατάσταση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η αποκατάσταση της υγείας της συζύγου μου και φυσικά η απόδοση της δικαιοσύνης. Εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για τα γρήγορα αντανακλαστικά της εισαγγελικής αρχής, που εκτίμησε τα περιστατικά της πραγματικής διάστασης. Ήταν για εμάς μια μικρή δικαίωση για τα όσα ακούσαμε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης» είπε αρχικά.

«Το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα, φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr