
Κρήτη – Συναγερμός για Σκάφος με 70 μετανάστες που εξέπεμψε σήμα κινδύνου – Ένας αγνοούμενος
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, όπως δήλωσαν οι διασωθέντες ένα άτομο, που ταξίδευε μαζί τους αγνοείται, ενώ το σκάφος τους βυθίστηκε
Στο λιμάνι της Παλαιόχωρας Χανίων αναμένεται να αποβιβαστούν οι περίπου 70 μετανάστες, που εντοπίστηκαν σε ακυβέρνητο σκάφος νοτιοανατολικά της Παλαιόχωρας το μεσημέρι της Κυριακής.
Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν εξέπεμπε σήμα κινδύνου και αμέσως έσπευσε προς βοήθεια το πλοίο γενικού φορτίου «Harrison» σημαίας νήσων Marshall –το οποίο είχε αποπλεύσει από το Ισραήλ- και περισυνέλλεξε τους μετανάστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, όπως δήλωσαν οι διασωθέντες ένα άτομο, που ταξίδευε μαζί τους αγνοείται, ενώ το σκάφος τους βυθίστηκε.
Στην Παλαιόχωρα οι αρχές ήδη κάνουν προετοιμασίες, προκειμένου να τους υποδεχτούν με όλα τα πρωτόκολλα, που ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει βρεθεί μια αίθουσα, προκειμένου να φιλοξενηθούν απόψε, ενώ αύριο αναμένεται να μεταφερθούν σε χώρο στα Χανιά.
- Χανταϊός: Οκτώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του στελέχους των Άνδεων – Η ενημέρωση του ΠΟΥ
- Νέο επίδομα ανεργίας: Υπό αξιολόγηση η πιλοτική εφαρμογή – Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν
- Οι Νεάντερταλ ήταν οι πρώτοι οδοντίατροι, αποκαλύπτει δόντι 59.000 ετών
- Το Μουντιάλ πλησιάζει, ο Μέσι… ετοιμάζεται: Χατ τρικ και ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
- Οι περιφερειακοί πόλεμοι στερούν διατροφή από σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- «Έπιασε δουλειά» στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο Ντύλαν, ο πρώτος σκύλος θεραπείας


