Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερατσίνι - Συγκλονιστικό βίντεο με τις στιγμές πριν τον φρικτό θάνατο της 8χρονης - Οι κινήσεις του κοριτσιού

Κερατσίνι – Συγκλονιστικό βίντεο με τις στιγμές πριν τον φρικτό θάνατο της 8χρονης – Οι κινήσεις του κοριτσιού

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση του φρικτού θανάτου της 8χρονης στο Κερατσίνι, η οποία έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της.

To MEGA έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο, με τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία, ενώ και φωτογραφίες από τη στιγμή της τραγωδίας…

Εικόνες γροθιά στο στομάχι

Όπως φαίνεται στα παρακάτω ντοκουμέντα, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά – σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα, προφανώς σκεπτόμενο τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το παιδί.

Στις 17:50, ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά…

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Σήμερα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τον τραγικό θάνατο 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά της άτυχης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024