Ο Ζαχαρίας Ρόχας κατακεραύνωσε όσους υποστηρίζουν τους «θύτες» και αναφέρονται στα «καλά τους στοιχεία».

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ζαχαρίας Ρόχας σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Ο γνωστός ηθοποιός κατακεραύνωσε όσους υποστηρίζουν τους «θύτες» και αναφέρονται στα «καλά τους στοιχεία».

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων. Όταν τα θύματα μιλούν, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Μου φαίνεται τρομερό που βγαίνουν άνθρωποι και μιλάνε και λένε ότι σε εκείνους φέρθηκε καλά. Μπορεί απλά, να μην ήσουν στο target group του. Τόσοι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για κακοποίηση, ας τους ακούσουμε πραγματικά, ουσιαστικά. Μην τους κάνουμε θέαμα. Κι αν τους ακούσουμε, πρέπει να το βουλώνουμε. Όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς, όσο φίλοι και να ήμασταν», δήλωσε στην εκπομπή «Open Weekend».

«Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους φίλους των κατηγορηθέντων, τονίζοντας πως κανείς δεν πιστεύει ότι δεν γνώριζαν τίποτα και σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως.

«Αν οι φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και δεν άκουσαν τίποτα, τότε είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ και δεν άκουσες εσύ που κάνεις κάθε μέρα παρέα; Λίγος σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια που βγαίνουν και μιλάνε. Να το βουλώσουνε οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται. Να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά τους», είπε.

Τέλος, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει καταγγείλει κάποιον για αντισυναδελφική συμπεριφορά. «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές ήταν πάντα μέρος της δουλειάς μας και τα σεξουαλικά εγκλήματα συζητιόντουσαν σαν κουτσομπολιό. Οι καταγγελίες είναι σημαντικές και εγώ έχω κάνει καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά. Θα ακούσουμε ονόματα να καταγγέλλονται που αυτή την στιγμή είναι στην τηλεόραση», δήλωσε ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr