Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Κωστής για Λιγνάδη - «Ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω»

Τάσος Κωστής για Λιγνάδη – «Ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και είχε πολλά να πει...

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Κωστής, μιλά για το #metoo, τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ενώ σχολιάζει και τη συνεργασία του Χαϊκάλη με τον Φλωρινιώτη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αποχώρησή του από την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο ηθοποιός που συμπρωταγωνιστούσε με τον ηθοποιό δήλωσε:

«Ο Φιλιππίδης δεν έφυγε από τον Πλάτανο, τον σταμάτησαν. Παίχτηκαν δηλαδή, για λίγο αυτά που είχε γυρίσει, γιατί αλλιώς έπρεπε να σταματήσει η σειρά, αλλά δεν έγινε και τίποτα που ήταν μερικά επεισόδια. Είχε μια συμπεριφορά, αλλά δεν περιμέναμε όλο αυτό, γιατί δεν είμαστε όλοι πίσω από τις κλεισμένες πόρτες. Ό,τι γινόταν μπροστά μας. Μπροστά μας λοιπόν, τέτοια πράγματα δεν είχαν συμβεί, γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μπροστά στην «πλατεία»».

Για τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο ηθοποιός φάνηκε ακόμα πιο ενοχλημένος και δήλωσε πως «δε θέλει ούτε το όνομά του να λέει».

«Για τον Λιγνάδη είναι πολύ χειρότερο το πράγμα, πολύ σκληρότερο. Εκεί δεν το σηκώνω καθόλου, ούτε και το όνομα του θέλω να λέω. Και οι άνδρες έχουν τις παρενοχλήσεις τους και πρέπει να το αντιμετωπίζουν εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο, αλλά μη φοβάστε ότι θα χάσετε εκείνη τη στιγμή. Μόνο θα κερδίσετε. Και αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχική», είπε ο Τάσος Κωστής.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024