Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Θρίλερ με τον θάνατό του - «Να εμφανιστεί αυτός που τον χτύπησε»

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος – Θρίλερ με τον θάνατό του – «Να εμφανιστεί αυτός που τον χτύπησε»

Όπως αναφέρει η οικογένειά του αλλά και κοντινοί του φίλοι, ξεψύχησε ύστερα από τροχαίο με εγκατάλειψη

Σοβαρές καταγγελίες από την οικογένεια του Οδυσσέα – Ανδρέα Τσιαμπόκαλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως αναφέρει η οικογένειά του αλλά και κοντινοί του φίλοι, ξεψύχησε ύστερα από τροχαίο με εγκατάλειψη.

Όπως φαίνεται, ο 46χρονος ράπερ είχε σταθμεύσει το όχημά του στο 30ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Θίσβης Βοιωτίας και είχε βγει από αυτό, όταν και παρασύρθηκε από κάποιο όχημα, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του.

Τι ισχυρίζεται η αδερφή του

Η αδελφή του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τόνισε πως «μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά αν δεν συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως».

Έκρινε πως, εάν ο αδελφός της είχε λάβει τις πρώτες βοήθειες νωρίτερα, τότε θα ήταν ακόμα στη ζωή. «Άργησε αρκετά το ασθενοφόρο, έκανε τουλάχιστον πενήντα λεπτά να έρθει».

Η κ. Δήμητρα Κυριακού, θεία του θανόντος, εκτίμησε πως όποιος τον εγκατέλειψε θα «έχει τύψεις και θα το έχει μοιραστεί με κάποιον».

«Εύχομαι αυτός ο κάποιος να έχει καλύτερα ανθρώπινα συναισθήματα και να αρχίσει να μιλάει. Είναι εγκληματική η πράξη. Αν είχε ειδοποιήσει αμέσως μπορεί και να σωζόταν το παιδί. Αυτό το “μπορεί” ταλαιπωρεί την οικογένεια, τους φίλους και όλους» συμπλήρωσε.

Μία άλλη θεία του, η Αθηνά Κυριάκου είπε: «Μας πονάει πολύ που δεν έχει βρεθεί ακόμα ο υπαίτιος του θανάτου του παιδιού. Εικάζουμε ότι είναι δολοφόνος. Ούτε ζώο δεν εγκαταλείπεις, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο και περνάς και από πάνω του».

Η αντίδραση αδερφικού φίλου του

Παράλληλα, ο αδελφικός του φίλος Χρήστος Γιαννόπουλος, θυμήθηκε τη στιγμή που έμαθε για την απώλειά του.

«Με κάλεσε να μου πει αυτό που δε λέγεται. (..) Νομίζω ότι διέλυσα το μισό μαγαζί μου και προσπάθησα να ενημερώσω τους υπόλοιπους φίλους του Ανδρέα» σημείωσε στην ίδια εκπομπή.

«Αυτούς τους δρόμους ο Ανδρέας σαν ντόπιος, τους γνώριζε σπιθαμή προς σπιθαμή. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έγινε και για ποιο λόγο βγήκε από το αμάξι. Δεν είχε τόσο σοβαρά χτυπήματα που να δικαιολογούσαν το αυτοκίνητο με την ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τον εγκατέλειψαν σαν να ήταν αδέσποτο σκυλί. Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, τα πάντα είναι πιθανά. Του τελείωναν και τα καύσιμα και ήθελε να φτάσει στον προορισμό του. Γιατί να σπαταλήσει τη βενζίνη στην άκρη του δρόμου;» διερωτήθηκε ένας δεύτερος φίλος του, ο Χρήστος Γιαννόπουλος.

«Νομίζω ότι ζούμε μία κακιά φάρσα» παραδέχθηκε.

Ο Παναγιώτης Κάτσιος, ένας τρίτος φίλος του θύματος, αναφέρθηκε στην τελευταία τους συνάντηση λίγο πριν πεθάνει.

«Βρεθήκαμε στη Θήβα σε ένα καφέ και μετά πήγαμε σπίτι μου για να δει τη γυναίκα και το παιδί μου. Έφυγε γύρω στις 21:30 και λίγο μετά τις 22:00 βρισκόταν στην Ελλοπία για φαγητό. Μετά έγινε ότι έγινε» είπε σοκαρισμένος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024