Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος – Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος – Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τον θάνατό του συνεχίζει να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι εικόνες ντοκουμέντο του LIVE NEWS από τις κάμερες ασφαλείας στον δρόμο που παρασύρθηκε, και άφησε αβοήθητος την τελευταία του πνοή

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής όταν ο ράπερ βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα της Βοιωτίας.

Ο 46χρονος, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του οδοστρώματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα.

Ένα, 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22 λεπτά αργότερα. Αυτά είναι τα δύο αυτοκίνητα που αναζητούν οι αστυνομικοί, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ.

»Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», λέει η γυναίκα στο MEGA.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις διαδικτυακές σελίδες του αδικοχαμένου ράπερ να γεμίζουν από σπαρακτικά μηνύματα.

Η πορεία του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Η πορεία του στο μουσικό στερέωμα της χώρας ξεκίνησε το 1993 όταν ίδρυσε στον Βύρωνα το συγκρότημα «Razastarr» που άρχισε γρήγορα να κερδίζει φίλους.

Από το 2000 άρχισε να κυκλοφορεί προσωπικές δουλειές και να συνεργάζεται σε συναυλιακό επίπεδο με Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Το 2014 οι «Razastarr» ενώθηκαν ξανά μετά από 14 χρόνια και κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ που αγκάλιασε η νέα γενιά.

Ευαίσθητος, ρομαντικός και ασυμβίβαστος μέχρι το πρόωρο τέλος της ζωής του. Πριν από 2 εβδομάδες είχε ανακοινώσει δράση για τη βοήθεια των πυρόπληκτων.

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας και τους συγγενείς του ράπερ να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024