Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου - Δεν θα επιστρέψει τελικά στο θέατρο - Ποιος ο λόγος

Μαίρη Χρονοπούλου – Δεν θα επιστρέψει τελικά στο θέατρο – Ποιος ο λόγος

«Θα είμαι στην πρώτη σειρά να τους χειροκροτήσω αλλά στεναχωριέμαι που δεν θα συνεργαστώ με τον Στέφανο Κορκολή», αποκάλυψε η ίδια.

Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, δεν θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, ανέφεραν ότι θα συμμετέχει στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Ωστόσο, μιλώντας πριν λίγες ημέρες με την παραγωγή της παράστασης, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και έτσι η κ. Χρονοπούλου δεν θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

«Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε τελική συμφωνία, διότι δεν συμφώνησαν και τα δυο μέρη στις επιμέρους λεπτομέρειες» είπε η ίδια για την εξέλιξη αυτή μιλώντας στο Political.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη.

Σε ερώτηση για αν η περίπτωση συνεργασίας τους έληξε και η απόφασή της είναι οριστική, απάντησε: «Ναι! Τους είπα ότι θα είμαι στην πρώτη σειρά να τους χειροκροτήσω και θα το κάνω με όλη μου την καρδιά, γιατί είναι μία προσπάθεια αξιολογότατη. Η μεγάλη μου στεναχώρια είναι ότι δεν θα συνεργαστώ με την ψυχή της καρδιάς μου. Τον Κορκολή, τον Στεφανάκο μου».

Μάλιστα, η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024