Οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Τορόντο Ράπτορς με 119-103 και μαζί κατέκτησαν την κορυφή στις δέκα καλύτερες φάσεις της βραδιάς.
Αφορμή στάθηκε η εξαιρετική εκδήλωση αιφνιδιασμού που πραγματοποίησαν, με τον Μίτσελ να δίνει στον Ο΄Νιλ, αυτός στον Γκομπέρ, εκείνος στον Κόνλεϊ, η μπάλα επέστρεψε στο γάλλο σέντερ, ο οποίος με πάσα πίσω από την πλάτη έδωσε έτοιμο καλάθι στον δεύτερο.
Ο Ντάριους Γκάρλαντ «χόρεψε» τον Ντάμιον Λι στο παιχνίδι των Καβαλίερς με τους Γουόριορς και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με τη no look πάσα του Στίβεν Άνταμς στον Τζα Μοράντ να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.
Ο «Μπαρτζωκισμός» ζει, βασιλεύει και οδηγεί τον μπασκετικό Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς. Και όλα όσα ζούσαν στο μυαλό του προπονητή του, τώρα είναι στην... μπασκετική εξουσία.
Ο Τάισον Γουόρντ κατέκτησε και τη Euroleague, στην πρώτη του χρονιά μάλιστα με τον Ολυμπιακό και είναι ο μοναδικός με ευρωπαϊκό «τρεμπλ» στην τροπαιοθήκη του.