
Γεωργαντάς – Μόνο με τον εμβολιασμό θα αντιμετωπιστεί η πανδημία – Η οικονομία δεν θα ξανακλείσει
Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μίλησε για την πορεία της πανδημίας και τις κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι η οικονομία δεν θα ξανακλείσει.
Για την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
Ο υφυπουργός τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και με δεδομένο ότι η οικονομία δεν θα ξανακλείσει. Είπε πως η κυβέρνηση δεν «χάιδεψε» τους ανεμβολίαστους και έχει περιορίσει τον τρόπο των δραστηριοτήτων τους.
Ακόμα, τόνισε πως τα μέτρα είναι μια προσεγμένη παρέμβαση για τους ανεμβολίαστους.
Τα ραντεβού για τον εμβολιασμό
Ο υφυπουργός επισήμανε ότι τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες έχουν κλειστεί 300 χιλιάδες ραντεβού για την πρώτη δόση και 70.000 για την αναμνηστική δόση.
Ανέφερε πως το βράδυ θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για όσους έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες από την ολοκλήρωση του αρχικού σχήματος του εμβολιασμού τους. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν, αν χρειαστεί, και άλλα εμβολιαστικά κέντρα.
Εκτίμησε ότι η πολιτική που ασκείται έχει αποτελέσματα καθώς έχουν αυξηθεί τα ραντεβού εμβολιασμών. Σχετικά με την επέκταση της υποχρεωτικότητας είπε πως όλα είναι στο τραπέζι, αλλά στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργαντά
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)

