Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Concept XM: Υπερ-μεγέθυνση

BMW Concept XM: Υπερ-μεγέθυνση

H βαυαρική φίρμα δίνει μια γεύση από το SUV που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της, θα φέρει την υπογραφεί του τμήματος Μ και θα διαθέτει προφανώς την μεγαλύτερη γρίλια που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο BMW

H ΒΜW προσφέρει μια κλεφτή ματιά στο νέο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της με την μορφή ενός θηριώδους SUV το οποίο, παρά τον όγκο του θα διατεθεί αποκλειστικά με την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου των Βαυαρών ο οποίος σύντομα θα γιορτάσει μισό αιώνα ζωής.

Αυτό σημαίνει ότι το μέχρι πρότινος γνωστό ως Χ8 το οποίο συστήνεται μέσω του πρωτότυπου XM θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο που θα διατεθεί μόνο σε εκδόσεις με την υπογραφή Μ, από το 1978 και την Μ1. Αυτό που επίσης είναι σαφές είναι ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει μια θηριώδη γρίλια η οποία θα κάνει αυτές των Σειρά 4 και Χ7 να δείχνουν σχεδόν συμβατικές.

Εκτός από τη γρίλια που επιπλέον στην παρούσα αποτύπωση φωτίζεται στο περίγραμμά της, το Concept XM διαθέτει ένα ανάγλυφο καπό το οποίο προϊδεάζει για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν σε επίπεδο επιδόσεων ενώ με δεδομένο ότι τα νεφρά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για μεγάλα φωτιστικά σώματα, οι σχεδιαστές της BMW έχουν επιλέξει δύο στενά, τριγωνικά φώτα που παίζουν και αυτά το δικό τους ρόλο στη δημιουργία μιας απειλητικής όψης.

Το ίδιο μοτίβο έντονων πτυχώσεων δείχνουν να υιοθετούν και οι υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος που θυμίζει την τέχνη του origami και βάσει όσων αφήνει να εννοηθεί το συγκεκριμένο teaser, δεν θα θυμίζει σε τίποτα από όσα έχουν παρουσιάσει οι Βαυαροί μέχρι σήμερα.

Αντάξιες της εμφάνισης προδιαγράφονται και οι επιδόσεις οι οποίες αναμένεται να προέλθουν από μια ηλεκτρικά επικουρούμενη εκδοχή του V8 των 4,4 λίτρων η οποία αναμένεται να αποδίδει πάνω από  700 ίππους που θα καθιστούν το συγκεκριμένο μοντέλο το ισχυρότερο στην ιστορία της ΒΜW.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης του μοντέλου, η ΧΜ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της ως έκδοση παραγωγής εντός του 2022.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024