
Άρης – Θα πατήσουν πρώτη φορά το «χαλί»
Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν πρώτη φορά στον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ξεχωριστή είναι η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς θα πραγματοποιηθεί έπειτα από ένα μήνα περίπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο βελτιωμένο χλοοτάπητα του γηπέδου.
Το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης θα λειτουργήσει ουσιαστικά και ως μια πρόβα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα και την επένδυση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αυτό ευνοεί και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, που διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος των εργασιών που έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μαζί με τα μηχανήματα που αγοράστηκαν, ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ.
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία





