Άρης – Θα πατήσουν πρώτη φορά το «χαλί»
Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν πρώτη φορά στον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ξεχωριστή είναι η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς θα πραγματοποιηθεί έπειτα από ένα μήνα περίπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο βελτιωμένο χλοοτάπητα του γηπέδου.
Το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης θα λειτουργήσει ουσιαστικά και ως μια πρόβα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα και την επένδυση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αυτό ευνοεί και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, που διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος των εργασιών που έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μαζί με τα μηχανήματα που αγοράστηκαν, ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ.
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
- Τέλος ο Μαρτίνεθ από την Πορτογαλία, φαβορί ο Ζεσούς (pic)
- Πολύ κακό για το τίποτα: Η τραγική εμφάνιση του Μπαλογκάν κόντρα στο Βέλγιο (vids)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα δυο τελευταία εισιτήρια των προημιτελικών
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Ολοκληρώνεται και το «παζλ» της οκτάδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442