ΝτεΡόζαν – «Είχα συμφωνήσει με τους Λέικερς, αλλά πήγα στους Μπουλς»
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αποκάλυψε πως βρέθηκε μια ανάσα από τους Λέικερς, όμως τελικά αποφάσισε να πάει στους Μπουλς
Μια ανάσα από τους Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, όμως τελικά πήγε στους Σικάγο Μπουλς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Νόμιζα πως είχαμε ένα τελειωμένο ντιλ με τους Λέικερς. Νόμιζα ότι θα επέστρεφα στο σπίτι μου. Όμως, η δουλειά δεν έγινε τελικά και όλο αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Η επόμενη επιλογή μου ήταν δεδομένα το Σικάγο.
Γυρνώντας το χρόνο πίσω, πιστεύω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Σίγουρα υπήρχε κίνητρο. Είναι όμορφο να παίζεις στο σπίτι σου και να σε βλέπουν από κοντά οι φίλοι και η οικογένειά σου.
Σίγουρα έχω πολλή ενέργεια κάθε φορά που αγωνίζομαι, όμως όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες έχω ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξω καλά. Ήθελα να κάνω ένα ωραίο show μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους».
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%

