Προσυνέδριο στα Ιωάννινα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιήσει η ΝΔ το Σάββατο 27 Νοεμβρίου. Το θέμα του προσυνεδρίου είναι οι επόμενες γενιές και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διαλόγου για το 14ο συνέδριο της ΝΔ το οποίο θα διεξαχθεί 3-5 Δεκεμβρίου.

Για τις επόμενες γενιές

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του διαλόγου για το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί προσυνέδριο στα Ιωάννινα, με θέμα «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον» και κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

»Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Du Lac μεταξύ 10:00 και 13:00, με τη συμμετοχή βουλευτών της Περιφέρειας Ηπείρου, στελεχών των τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση του Πρωθυπουργού με νέους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας.

»Η προσέλευση θα λάβει χώρα μεταξύ 09:00 και 09:30. Η είσοδος στους χώρους του προσυνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, κατόπιν επίδειξης και ελέγχου του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προσυνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Διαβάστε επίσης: Συνέδριο ΝΔ στις 3-5 Δεκεμβρίου – Πρόεδρος ο Μεϊμαράκης – Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους συνέδρους

Διαβάστε επίσης: Πρώτη συνεδρίαση της ΟΕ του Συνεδρίου της ΝΔ – Αφετηρία για νέες μάχες λέει ο Μεϊμαράκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr