Στη σύλληψη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική παραγγελία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «διέγερση σε ανυπακοή».
Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η σύλληψη αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.
Σημειώνεται ότι λίγο μετά τη σύλληψή του ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αφέθηκε ελεύθερος, και έσπευσε να κάνει… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του!
Ο ίδιος μέσω των social media έκανε λόγο για “παράνομη σύλληψη”.
Ποιος είναι
Ο Νίκος Αντωνιάδης, είναι γνωστός αντιεμβολιαστής που εκμεταλλεύτηκε τον καιρό της πανδημίας για να διασπείρει fake news στο Διαδίκτυο με αντιεπιστημονικές αναρτήσεις.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα νοσοκομεία ως «κολαστήρια» και στη νοσηλεία των ασθενών ως «παράνομη παρακράτηση» και παρότι δικηγόρος κάνει στους γιατρούς υποδείξεις για το πότε και εάν πρέπει να διασωληνώσουν έναν ασθενή.
Ο ίδιος χθες, πριν συλληφθεί είχε κάνει μια σειρά ακόμη παραληρηματικών αναρτήσεων επιτιθέμενος στο διευθυντή της ΜΕΘ του Παπανικολάου Νίκο Καπραβέλο, τον οποίο απειλούσε με μήνυση για το θάνατο της 51χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ακολουθώντας τις «συμβουλές» πρώην επόπτη υγείας, αρνήθηκε τη διασωλήνωνση. Στην ίδια ανάρτηση, ο Αντωνιάδης, επιχειρούσε να αποσείσει τόσο από πάνω του όσο και από τον πρώην επόπτη τυχόν ευθύνες για το θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).