Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, από νωρίς το πρωί.
Η απεργία στα ΜΜΜ, κάνει ακόμη πιο πυκνή τη ροή των οχημάτων σε αρκετά σημεία γύρω από το κέντρο της πόλης.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου είναι απροσπέλαστα και τα δύο ρεύματα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας.
Με πολύ αργούς ρυθμούς διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, ενώ πολλά προβλήματα σημειώνονται στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με περισσή υπομονή. Πηγμένες είναι είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Πειραιώς, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Αρδηττού και η Φιλολάου.
Με αργούς ρυθμούς κινούνται και οι οδηγοί στην Συγγρού, την Ηλιουπόλεως και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας