Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φετουλάχ Γκιουλέν - Χαμός στην Τουρκία με τις φήμες ότι είναι νεκρός – «Τον δηλητηρίασαν»

Φετουλάχ Γκιουλέν – Χαμός στην Τουρκία με τις φήμες ότι είναι νεκρός – «Τον δηλητηρίασαν»

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Burak Bekiroğlu, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ένας αξιωματικός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών εισχώρησε στην έπαυλη, όπου διέμενε ο αρχηγός του FETO, στην Πενσυλβάνια, και τον δηλητηρίασε

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media της Τουρκίας, καθώς κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν είναι νεκρός. Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να έχει δηλητηριαστεί.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Burak Bekiroğlu, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ένας αξιωματικός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών εισχώρησε στην έπαυλη, όπου διέμενε ο αρχηγός του FETO, στην Πενσυλβάνια, και τον δηλητηρίασε.

Διαψεύδουν την είδηση

Ωστόσο, η ιστοσελίδα TR724, που είναι γνωστή για τις επαφές της με το FETO, προχώρησε σε διάψευση για τον θάνατο του Φετουλάχ Γκιουλέν, υποστηρίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Γκιουλέν είναι νεκρός, αλλά έχουν την εντολή να κρατήσουν μυστική την πληροφορία.

Παραμένει Νο1 εχθρός της Τουρκίας

Υπενθυμίζεται ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν παραμένει ο Νο1 εχθρός της Τουρκίας και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές την έκδοσή του από τις ΗΠΑ.

Το 2013 η συμμαχία Ερντογάν – Γκιουλέν καταστράφηκε, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα ότι βρισκόταν πίσω από τις έρευνες διαφθοράς στη χώρα και πως έχει εγκαθιδρύσει ένα «παράλληλο κράτος» με στόχο να τον ανατρέψει.

Η αντίδραση του Ερντογάν μετά τη ρήξη τους ήταν πολύ ισχυρή. Προχώρησε σε εκκαθαρίσεις εκατοντάδων αξιωματικών, περιλαμβανομένων και στρατηγών, στον στρατό, έκλεισε σχολεία και απέλυσε χιλιάδες αστυνομικούς. Επιτέθηκε επίσης στα μέσα ενημέρωσης που υποψιαζόταν ότι τρέφουν συμπάθεια για τον Γκιουλέν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024