Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «πήρε» με τον Αταμάν ο Μπαρτζώκας

Τα «πήρε» με τον Αταμάν ο Μπαρτζώκας

Εμφανώς εκνευρισμένος με τον Τούρκο προπονητή ο κόουτς του Ολυμπιακού στο φινάλε!

Εκτός εαυτού βγήκε στο τέλος της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολης ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού με την Εφές, ο προπονητής των ερυθρολεύκων φάνηκε να τα «χώνει» στον Εγκρίν Αταμάν.

Ο λόγος; Παρότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, η Εφές επέλεξε να κάνει κανονικά επίθεση και να μην περιμένει να τελειώσει και τυπικά ο χρόνος. Ο Μπουμπουά επέλεξε να κάνει την επίθεση, κερδίζοντας έτσι φάουλ από τον Γουόκαπ.

Την ίδια ώρα, ο Μπαρτζώκας κατευθυνόταν προς τον τεχνικό της Εφές, με σκοπό να του δώσει το χέρι και να αποχωρήσει από το γήπεδο. Μόλις ωστόσο κατάλαβε πως οι Τούρκοι έκαναν κανονικά την επίθεση του, τα «πήρε» και άρχισε να μιλάει σε έντονο ύφος στον Τούρκο προπονητή, καθώς θεώρησε πως η κίνηση αυτή δεν ήταν μέσα στον άγραφο κανόνα του fair play.

Βέβαια, η κίνηση του Μπομπουά να κάνει επίθεση δικαιολογείται εν μέρει, καθώς φυσικά «παίζουν» ρόλο οι διαφορές στην τελική κατάταξη των ομάδων. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς του Ολυμπιακού φάνηκε να τα λέει σε έντονο ύφος και με τους διαιτητές, εκφράζοντας τα παράπονα του και σε εκείνους.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024