Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαλ – «Τους χαρίσαμε το παιχνίδι»

Φαλ – «Τους χαρίσαμε το παιχνίδι»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Έφες, τονίζοντας πως ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν το ματς στους Τούρκους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Έφες κάνοντας μια πάρα πολύ κακή τελευταία περίοδο, με τον Μουσταφά Φαλ να τονίζει πως ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν το ματς στους αντιπάλους τους.

Παράλληλα ο Γάλλος επισήμανε πως επιθετικά η ομάδα σταμάτησε να πασάρει, ενώ σούταρε στο τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να βρίσκουν χώρους στους αιφνιδιασμούς.

Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:

«Στην τελευταία περίοδο σταματήσαμε να πασάρουμε. Δεν παίζαμε άμυνα, όλοι ήθελαν να σουτάρουν. Τους χαρίσαμε το παιχνίδι. Ένα κακό σουτ φέρνει πόντους και αιφνιδιασμούς στο τρανζίσιον. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, σουτάραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν κάναμε φάουλ. Τα παρατήσαμε.

Για την άμυνα αλλαγών: «Συνηθίζουμε να παίζουμε με αλλαγές και προσαρμόζομαι σε αυτό. Κλείνω τους χώρους, καλύπτω τα σουτ. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το 0/4 εκτός έδρας: «Στα εκτός έδρας παίζουν 5 εναντίον 5. Είναι απλώς μπάσκετ. Στο δικό του μυαλό δεν σημαίνει κάτι το συγκεκριμένο γεγονός. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν είναι τόσο τρομερό, είναι νωρίς στην σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024