Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Παπανδρέου το ντιμπέιτ στο ΚΙΝΑΛ - Ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου

Χωρίς Παπανδρέου το ντιμπέιτ στο ΚΙΝΑΛ – Ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου

Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν οι εκπρόσωποι των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ που είχαν νωρίτερα τηλεδιάσκεψη. Παρά την επικοινωνία της πλευράς Χρηστίδη με την πλευρά Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στις διαφωνίες του για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ

Χωρίς τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου τελικά θα γίνει το πρώτο ντιμπέιτ ενόψει του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Επέμεινε στη διαφωνία του

Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν οι εκπρόσωποι των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ που είχαν νωρίτερα τηλεδιάσκεψη. Μάλιστα όρισαν τη διεξαγωγή της πρώτης δίωρης τηλεμαχίας -που θα μεταδώσει η ΕΡΤ1- για τις 29 Νοεμβρίου στις 22:00.

Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Χ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης. Επισημαίνεται ότι πριν από την τηλεδιάσκεψη για τον ορισμό του ντιμπέιτ η πλευρά Χρηστίδη έκανε μια ακόμα κρούση στην πλευρά Παπανδρέου προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα συνεννόησης με τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να συμμετάσχει.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος,  επικοινώνησε με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση. Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού επέμεινε στις διαφωνίες που είχε για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ και έτσι ο κ. Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση – Ντέρμπι για τρεις στον πρώτο γύρο στο ΚΙΝΑΛ – Ποιον «δίνουν» νικητή στις 12 Δεκεμβρίου

Διαβάστε επίσης: ΚΙΝΑΛ – Εκλογές σε 813 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα και 25 στο εξωτερικό

Όρθιοι

Οι δημοσιογράφοι που προτείνει η ΕΡΤ για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ είναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς. Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλακη, εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ‘17.

Οι υποψήφιοι θα ειναι όρθιοι, ενώ θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται. Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024