Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάντα στην πρώτη γραμμή - Αυτοί είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού

Πάντα στην πρώτη γραμμή – Αυτοί είναι οι επαναστάτες του ζωδιακού

Πολλές φορές ακόμα και η επανάσταση είναι θέμα χαρακτήρα ή και... ζωδίου

Για να επαναστατήσει κάποιος, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας υπέρτατος σκοπός.

Πολλές φορές είναι θέμα χαρακτήρα ή και… ζωδίου.

Διαβάστε παρακάτω ποιο είναι, σύμφωνα με το astrology.gr, οι επαναστάτες του ζωδιακού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλελεύθερος, αυτόνομος και φυσικά επαναστάτης από τη φύση του, με ή χωρίς αιτία, ακόμα και για να πάει κόντρα στο σύστημα. Δε θέλει να ζει υπό το κράτος της απειλής, του φόβου και φυσικά το μεγάλο του θέμα είναι οι απαγορεύσεις, οι νόμοι, τα πρέπει και το καθεστώς. Είναι ο πρώτος που θα  επαναστατούσε, πόσω μάλλων, αν κινδύνευε η ελευθερία και η αυτοδιάθεσή του ή με στόχο τη διεκδίκηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Όπως ο Υδροχόος, έτσι κι ο Κριός δε δέχεται κανένα να του κάθεται στον σβέρκο και να του καθορίζει τι πρέπει και τι απαγορεύεται να κάνει κι όποιος το επιχειρήσει, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για πόλεμο μέχρι τελικής πτώσης. Βγάζει σπυριά με την εξουσία και τις εντολές. Μπροστάρης από γεννησιμιού του, ανεξάρτητος και ελεύθερος, δε θα διστάσει να εναντιωθεί σε όποιον πάει να του επιβληθεί, να τον εξουσιάσει ή του στερήσει βασικά του δικαιώματα. Το άδικο δεν το σηκώνει!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει το… ηρωϊκό μέσα του! Είναι αυτός που… εξουσιάζει, αλλά κι αυτός που δε δέχεται να του καθορίζουν οι άλλοι τι να κάνει. Επίσης, κλωτσάει, όταν του δίνουν εντολές και του απαιτούν να τις υπακούσει. Σε αυτή την περίπτωση, η ηγετική του φυσιογνωμία ξυπνά! Μάλιστα θα εμπνεύσει κι άλλους και θα τους ξεσηκώσει προκειμένου να τον ακολουθήσουν, τύπου «Εμπρός γενναίοι μου, να πάρουμε την Πόλη»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι εναντιώνεται μπροστά σε κάθε περιορισμό ή καταπίεση! Νευριάζει, τον πιάνει το αντιδραστικό του και ψάχνει τρόπο να ξεφύγει. Ίσως είναι ο πιο… τεμπέλης από τους παραπάνω, γι’ αυτό και δε θα ξεκινήσει επανάσταση. Αν όμως πιστεύει σε ένα σκοπό, αδικηθεί ή του στερήσουν κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη, όχι μόνο θα πάρει τα… άρματα, αλλά δε θα περιμένει και κανέναν να τον βοηθήσει. Μόνος του και όλοι τους, ένα πράγμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν του το είχες και το ξέρουμε, όμως μιλάμε για ένα ζώδιο που οι ρίζες του, η γη των προγόνων του, το σπίτι του, η οικογένειά του είναι θεμέλιοι λίθοι της ύπαρξής του. Κι εδώ είναι που όχι μόνο θα επαναστατήσει, αλλά είναι έτοιμος και για να θυσιαστεί, προκειμένου να τα υπερασπίσει και θα φροντίσει να ευαισθητοποιήσει κι άλλους για να τον ακολουθήσουν για το καλό τους και το καλό των παιδιών τους (ακόμα και των μελλοντικών)! Μολών λαβέ και τα μυαλά στα κάγκελα!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024