Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) ολοκλήρωσε τις επαφές για την παραμονή του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας και μετά την τελική φάση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μαρκ Μπάλινγκχαμ, συναντήθηκε ξανά με τον 51χρονο τεχνικό, μετά τη μεγάλη νίκη με 5-0 επί της Αλβανίας, και έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Σάουθγκέιτ οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018, στην τρίτη θέση στο «παρθενικό» Nations League του 2019 και στον τελικό του EURO 2020, όπου η Αγγλία ηττήθηκε από την Ιταλία.
Το συμβόλαιο του Αγγλου ομοσπονδιακού εκλέκτορα λήγει μετά το Μουντιάλ του Κατάρ και η ομοσπονδία του πρόσφερε νέο συμβόλαιο έως το 2025, με διπλασιασμό των αποδοχών του στα πέντε εκατ. λίρες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.