Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν – «Μάξιμουμ συγκέντρωσης απέναντι στον Ολυμπιακό»

Αταμάν – «Μάξιμουμ συγκέντρωσης απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Εφές μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έκανε ειδική αναφορά στους Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ, Φαλ, Ουόκαπ και Σλούκα.

Στην Τουρκία για το αυριανό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (17/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Euroleague ταξίδεψε ο Ολυμπιακός. Ένα ματς ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και τους Πειραιώτες, με τον τεχνικό των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε ειδική μνεία στους Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ, Φαλ, Ουόκαπ και Σλούκα, με τον Αταμάν να τονίζει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ επιδραστικούς παίκτες, όπως τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ως σκόρερ, τον Μουσταφά Φαλ ως πύργο κάτω από το καλάθι, τον Σάσα Βεζένκοφ που σουτάρει από την περιφέρεια και δημιουργεί χώρους, αλλά και τους οργανωτές Κώστα Σλούκα και Τόμας Γουόκαπ. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βγάζει τον αντίπαλο έξω από το επιθετικό του σύστημα με τις αλλαγές στην άμυνα, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν.

Είναι ένα ματς που θα πρέπει να κάνουμε το βήμα μπρος και να έχουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης για να παλέψουμε. Θα είναι σημαντικό για εμάς να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο μας, που τον θέλουμε ως έκτο παίκτη και όχι ως απλό κοινό. Ο δρόμος της νίκης δεν είναι ποτέ στρωμένος με… ροδοπέταλα. Πετύχαμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε ξανά…».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024