Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα - Αν ο γιος μου είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά, λέει ο πατέρας του αστυνομικού

Τρίκαλα – Αν ο γιος μου είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά, λέει ο πατέρας του αστυνομικού

Ήδη ο 29χρονος αστυνομικός ετοιμάζει την απολογία του και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων  και όχι μόνο, μετά την καταγγελία που έκανε μια μητέρα ότι ο 29χρονος εν διαστάσει σύζυγός της και αστυνομικός ασέλγησε στην 4χρονη κόρη τους.

Ήδη ο 29χρονος αστυνομικός ετοιμάζει την απολογία του και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου αστυνομικού λύνει τη σιωπή του στο LIVE NEWS και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του γιο του, που όπως μας λέει δοκιμάζεται άδικα.

Ο πατέρας του αστυνομικού ζητάει να συνεχιστεί η έρευνα για να πέσει άπλετο φως και όπως μας λέει αν αποδειχθεί πως ο γιος του είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Ο γιος μου έκλεβε χρόνο από την προσωπικής του ζωή να για αφιερώσει τον χρόνο στο παιδί του, είπε ο πατέρας.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν η εν διαστάσει σύζυγος του 29χρονου αστυνομικού, τον κατήγγειλε για ασέλγεια στη κόρη τους, που ξεκίνησε όπως υποστηρίζει όταν το αγγελούδι ήταν τριών ετών.

Ο αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ αύριο η 4χρονη αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο αστυνομικός που είχε υπηρετήσει και στην ασφάλεια της βουλής επιμένει από την πρώτη στιγμή, πως είναι αθώος και θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας εναντίον του. Τη σύλληψή του όμως, επίσπευσαν τα λόγια της μικρής, σε ειδικό ψυχολόγο που τη συνάντησε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν νέες συζητήσεις και αντιδράσεις.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024