Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χωμενίδης - Συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού για τη βράβευσή του

Χρήστος Χωμενίδης – Συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού για τη βράβευσή του

«Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός

Το βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος έλαβε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης με την επιτροπή να αναγνωρίζει το βιβλίο του «Νίκη», ως ένα από τα κορυφαία μυθιστορήματα της εποχής μας.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Χωμενίδης – Το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος απέσπασε το μυθιστόρημα «Νίκη»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον συγγραφέα και του εύχεται να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Με το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μυθιστορήματος ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει, ήδη, μία χρυσή σελίδα και στη δική του προσωπική Ιστορία ως συγγραφέας. Ως Πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος, στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.

Στέλνω στον Χρήστο τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Ως πρωθυπουργός, ως πιστός αναγνώστης του και ως καλός φίλος με τον οποίο μοιραζόμαστε, συχνά, σκέψεις και προβληματισμούς. Εύχομαι να συναντήσει στον δρόμο του και άλλες διακρίσεις. Να ακονίζει πάντα την φαντασία του στην πραγματικότητα, κρατώντας το ίδιο τολμηρή την πέννα του. Και να παραμείνει ένας δυναμικός συγγραφέας και, ταυτόχρονα, ένας ζωντανός παρατηρητής της ζωής και ενεργός πολίτης της πατρίδας μας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024