Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα - Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην κόρη του - Ανέβαζε «τρυφερές» φωτογραφίες στο Facebook

Τρίκαλα – Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην κόρη του – Ανέβαζε «τρυφερές» φωτογραφίες στο Facebook

O 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην τετράχρονη κόρη του, ανέβαζε φωτογραφίες με τους δυο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθώντας το προφίλ του στοργικού πατέρα

Η αποκάλυψη για τον αστυνομικό στα Τρίκαλα που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του σοκάρει. Την καταγγελία εις βάρος του έκανε η πρώην σύζυγός του με τον ίδιο να συλλαμβάνεται από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα ο αστυνομικός διατηρούσε προφίλ στο Facebook όπου δεν σταματούσε να επιδεικνύει πόσο «στοργικός» πατέρας είναι.

«Μαζί σου.! Σε μια παραλία .. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος .!» έγραφε σε ανάρτησή του μόλις τρεις μήνες πριν, συνοδεύοντάς την από φωτογραφίες με την κόρη του στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες

Σοκάρουν οι περιγραφές της 4χρονης

Αφού εξετάστηκε από ψυχολόγο, το παιδί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει να ερευνήσουν την καταγγελία της μητέρας του. Απ’ όσα είπε το παιδί προέκυψε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ενώ καθόταν στον καναπέ, ο πατέρας της προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, από την κατάθεση του παιδιού προκύπτει πως ο 29χρονος, ενώ ήταν γυμνός και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα, είχε βάλει το παιδί του να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ και ο ίδιος την άγγιξε εκεί.

Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος ασελγούσε στο παιδί του, αφού ανάλογες πράξεις φέρεται να έχουν συμβεί σε άγνωστο χρόνο, στο πατρικό του 29χρονου στην Κρήτη αλλά και σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκεια 4 μηνών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024