Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στα Τρίκαλα - Σοκάρει η περιγραφή της 4χρονης - Πώς ασέλγησε ο πατέρας της

Φρίκη στα Τρίκαλα – Σοκάρει η περιγραφή της 4χρονης – Πώς ασέλγησε ο πατέρας της

Η εσωτερικών υποθέσεων ενημερώθηκε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Τρικάλων για περιστατικό πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον αστυνομικό.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της ασέλγειας εις βάρος 4χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα του, με τον 29χρονο αστυνομικό να έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και να οδηγείται στον ανακριτή.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν φρίκη. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μπορεί να μη βίασε, σωματικά, το παιδί του αλλά το βίασε ψυχικά, θωπεύοντάς και αναγκάζοντάς το να κάνει αδιανόητα πράγματα για ένα 4χρονο.

Η ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού για την οποία έγινε η καταγγελία σημειώθηκε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όταν το παιδί περνούσε το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Η εσωτερικών υποθέσεων ενημερώθηκε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Τρικάλων για περιστατικό πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον αστυνομικό.

Η σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα φαίνεται πως έγινε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου.

Δυο μέρες μετά, το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, η πρώην σύζυγος του αστυνομικού τον κατήγγειλε στην αστυνομία και άμεσα κλήθηκε κλιμάκιο του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων για να δώσει και εκεί κατάθεση η γυναίκα.

Κλήθηκε επίσης ιατροδικαστής για εξετάσει το παιδί που βρισκόταν στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία εξέτασης του παιδιού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ήταν σε διάσταση, με την πρώην γυναίκα του αστυνομικού να καταθέτει πως ο 29χρονος ήταν βίαιος και επιθετικός απέναντί της και πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η περιγραφή της μητέρας

Η γυναίκα περιγράφει μια δύσκολη σχέση ανάμεσα στους δυο πρώην συζύγους. Αρχικά, η διατροφή και η επικοινωνία του πατέρα με το παιδί είχαν διευθετηθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δυο ετών, αλλά απ’ όταν έληξε, τον Οκτώβριο του 2020, οι πρώην σύζυγοι τσακώνονταν συνεχώς.

Ο πατέρας έβλεπε το παιδί δυο μέρες την εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο αλλά συχνά ήταν ασυνεπείς σε αυτή του την υποχρέωση, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ο αστυνομικός πήρε την 4χρονη κόρη του αφού είχε συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Την επόμενη μέρα, η γυναίκα του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει τι ώρα επρόκειτο να γυρίσει το παιδί στο σπίτι.

Στο τηλεφώνημα εκείνο υπήρξε ένταση όταν η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με το παιδί ενώ εκείνος ήθελε να το αποφύγει. Αμέσως μετά της τηλεφώνησε και ζήτησε να μείνει μαζί του το παιδί και το βράδυ της Κυριακής επειδή, όπως ισχυρίστηκε, είχε πάρει στο χωριό του και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα.

Εκείνη όμως αρνήθηκε και ο αστυνομικός γύρισε το παιδί στο σπίτι της μητέρας του στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Τότε το παιδί άρχισε να περιγράφει πως ήταν η μέρα της, χωρίς να αναφέρει κάτι παράξενο. Ωστόσο, στη μητέρα της έκανε εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, αφού έβγαλε τα ρούχα της, η μητέρα διαπίστωσε ότι το δέρμα του παιδιού στην ευαίσθητη περιοχή ήταν ερεθισμένο, κάτι που δεν είχε ξαναδεί. Ρώτησε το παιδί αν είχε συγκαεί και το αρνήθηκε και μετά αν έχει συμβεί κάτι και το παιδί έδειξε να ντρέπεται, καθώς έσκυβε το κεφαλάκι του και απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση της μαμάς της!

Η μητέρα επέμεινε να ρωτά το παιδί και εκεί της είπε ότι «την πείραξε» το πατέρας της και στυ συνέχεια έδειξε τα δυο δαχτυλάκια της την ευαίσθητη περιοχή της.

Η συμπεριφορά του παιδιού προβλημάτισε τη μητέρα, η οποία επέμεινε να τη ρωτά τι συνέβη και η μικρή της απάντησε ότι το Σάββατο ήταν με τον πατέρα της στο δωμάτιο και εκείνος της είπε ψέματα ότι ήθελε να την ξεντύσει, κάτι που δεν έγινε γιατί ήθελε να την πειράξει στην «ευαίσθητη» περιοχή. Της είπε επίσης ότι ο πατέρας της, της είχε ζητήσει να μην πει τίποτα απ’ όσα έγιναν στη μητέρα της.

Η μητέρα φωτογράφισε την ερεθισμένη περιοχή και την επόμενη μέρα πήγε την 4χρονη στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί το παιδί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο. Ο τελευταίος διαπίστωσε τραυματισμό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς να μπορεί όμως να προσδιορίσει από πού προέρχεται.

Η μητέρα αμέσως πήγε στην ασφάλεια Τρικάλων για να κάνει καταγγελία. Η ιατροδικαστής ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν φαινόταν να έχει βιαστεί το παιδί, επιφυλασσόμενη όμωςγια να παραδώσει ολοκληρωμένο πόρισμα.

Τι έδειξε η εξέταση από την παιδοψυχολόγο

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο η οποία συνέταξε ειδική έκθεση πραγματογνωμοσύνης. Από την εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρακτική αναπαράσταση μέσα από παιχνίδια και σχετικό εικονογραφημένο υλικό έτσι ώστε το κοριτσάκι να λεκτικοποιεί τα γεγονότα προέκυψαν τα εξής: Όσο το παιδί βρισκόταν στο χωριό του πατέρα της και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ του σαλονιού ο αστυφύλακας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Οι περιγραφές που έδωσε το παιδί είναι αναλυτικές και οι πράξεις τόσο αποτρόπαιες σε βαθμό που ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ λύγισαν.

Αφού εξετάστηκε από ψυχολόγο, το παιδί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει να ερευνήσουν την καταγγελία της μητέρας του. Απ’ όσα είπε το παιδί προέκυψε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ενώ καθόταν στον καναπέ, ο πατέρας της προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, από την κατάθεση του παιδιού προκύπτει πως ο 29χρονος, ενώ ήταν γυμνός και χάιδευε τα γεννητικά του όργανα, είχε βάλει το παιδί του να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή, ενώ και ο ίδιος την άγγιξε εκεί.

Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος ασελγούσε στο παιδί του, αφού ανάλογες πράξεις φέρεται να έχουν συμβεί σε άγνωστο χρόνο, στο πατρικό του 29χρονου στην Κρήτη αλλά και σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί το 2018 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί αλλά του είχε επιβληθεί ποινή αργίας με απόλυση διάρκεια 4 μηνών.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024