
Μάνος Βροντζάκης – Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους
Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έκανε το μοντέλο και personal trainer, Μάνος Βροντζάκης.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους.
«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο, θα περπατούσα στην πασαρέλα ενός σχεδιαστή. Παρενέβη την ώρα που άλλαζα. Προσπάθησε να με δει γυμνό και να με ντύσει, ώστε με πιάσει» είπε ο Μάνος Βροντζάκης.
«Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του»
«Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα του με την πετσέτα, πορφασισζόμενος ότι δεν είναι πολύ καλά για γυμναστική, λέγοντάς μου ότι ήθελε να μπω στο ντους μαζί του, Κατάλαβα τι μέλλει γενέσθαι και σηκώθηκα κι έφυγα» αποκάλυψε στη συνέχεια.
Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να πάρει μέρος σε κάποιο ριάλιτι, απάντησε ότι «χθες με κάλεσαν από το καινούργιο Survivor, ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω, θα δω. Με είχαν προσεγγίσει και για το πρώτο Bachelor αλλά δεν με ενδιέφερε σαν concept καθόλου, δεν το θεωρώ όμορφο προς τα κορίτσια».
- Αλιβέρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία και πολύτεκνου πατέρα – Η μαρτυρία για το δεύτερο ταξί
- «Ο διάβολος φοράει Prada»: Ποια είναι η «αληθινή» Έμιλι της ταινίας
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο



