Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»

Τσιτσιπάς – «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρεμιέρα του ATP Finals και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα ATP Finals, το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο επισήμανε ότι η χρονιά που κλείνει ήταν αρκετά καλή, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του και γι΄ αυτή που ακολουθεί.

«Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη χρονιά και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος γι’ αυτό» παραδέχθηκε ο 23χρονος πρωταθλητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Είχα και αρνητικές στιγμές. Έγιναν πολλά πράγματα, πολλοί αγώνες, πολλά ταξίδια συν την πανδημία που έπαιξε το ρόλο της σε πολλές αποφάσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και θέλω να κάνω ένα επιπλέον βήμα. Να στοχεύσω ακόμα πιο ψηλά την επόμενη σεζόν. Αυτό θα απαιτήσει νέους στόχους και επίσης να προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο επαγγελματίας. Φυσικά μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έχω και την ομάδα μου, η οποία θα με βοηθήσει να φτάσω σε αυτό το στόχο».

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην ιταλική πόλη με στόχο το καλύτερο δυνατό, μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα του που τον ανάγκασε ν΄ αποχωρήσει από το Paris Masters.

«Στο Παρίσι ο πόνος ήταν αφόρητος. Έπρεπε να εγκαταλείψω για την ασφάλειά μου. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα που απογοήτευσα το κοινό, αλλά έπρεπε να το κάνω. Τις τελευταίες δύο ημέρες είχα ενοχλήσεις στην προπόνηση, αλλά ήταν σε λιγότερη ένταση από τις προηγούμενες.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024