Κατρακυλά ο Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία της Euroleague
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για μία ακόμη φορά στη φετινή Euroleague, με το ρεκόρ του πλέον να είναι 2-7.
Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΟΑΚΑ με 74-72 από την Ούνικς Καζάν και έπεσε στο 2-7 στη βαθμολογία της Euroleague, όντας προτελευταίος πάνω μόνο από τη Ζαλγκίρις που δεν έχει νίκη ακόμα (0-8).
Ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τους «πράσινους» που κατρακυλούν συνεχώς και δεν λένε να συνέλθουν.
Ο Ολυμπιακός, που είναι δεύτερος με ρεκόρ 6-2, θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή (12/11, 19:00) τη Ζενίτ στη Ρωσία.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της Πέμπτης (11/11) η ΤΣΣΚΑ νίκησε 74-73 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο θρίλερ της Μόσχας, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 73-67 της Βιλερμπάν και η Αναντολού Εφές διέλυσε την Άλμπα στο Βερολίνο με σκορ 90-63.
Η βαθμολογία:

- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Live η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η σειρά με τον Κολοσσό – Τα δύο ματς πριν το Final Four
- Η Βαλένθια «καίει» το ματς με την Μπασκόνια στην ACB για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes, φοράει μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442